Cautare

538 de rezultate pentru "deranjamente telecom bacau" (2.78 secunde)
- Viceprimarul orasului Bacau, Constantin Scripat, care urma sa participe la sarbatoarea orasului Chisinau, este intors de la punctul moldovenesc de trecere a frontierei Leuseni, fara a i se oferi vreo explicatie.
Primarul din Bacau a trimis oameni ca sa spuna ca s-au alocat bani. Am vrut sa va arat pana unde a ajuns mizeria oamenilor politici.
Astfel, Viorel Hrebenciuc a fost ales din nou presedinte al Organizatiei judetene PSD Bacau, dupa ce in iunie anul trecut, asumandu-si rezultatele slabe inregistrate in alegerile locale, demisionase.
"Uite mama, asta-i Hrebenciuc ", s-a auzit cind linga sicriu a ajuns si parlamentarul de Bacau. De altfel, un usor murmur insotea fiecare sosire a unui oficial.
Sotul meu are buletin de Voluntari, eu am buletin de capitala, asa cum am avut de peste 20 de ani, de cand am venit din Bacau pentru a studia la facultate si pentru a ma angaja, inainte de orice casatorie.
Motiunea lui Boc a fost semnata de 35 de presedinti de organizatii (Bucuresti, Vrancea, Suceava, Maramures, Braila, Bistrita, Brasov, Salaj, Ialomita, Botosani, Prahova, Dambovita, Tulcea, Bacau, Caras-Severin etc.), alaturi de semnatari existand si o lista de 70 de sustinatori, intre care se regasesc toti ministrii PD din Guvern, secretari de stat, deputati si senatori.
"Pe noi ne termina societatile care aduc faina din alte judete, de la Bucuresti, Constanta, Calarasi sau Bacau. Pretul real al griului ar trebui sa fie 5.000 lei/kg si nu 3.200-3.500 lei/kg.
Raiffeisen Bank a deschis in luna iulie inca 6 agentii noi in Baia Mare, Bacau, Ploiesti, Pitesti, Constanta si Buzau, ajungand la o retea de 233 de unitati in toata tara.
"Dupa parerea mea, indiferent de unde provine, un ajutor este bine venit ", afirma Dorin Ciustea, liderul comitetului de initiativa pentru infiintarea filialei Botosani a Partidului Popular, formatiune a carui primar de Romanesti a coordonat un transport de 20 tone in Bacau.
Franciza Mikit este disponibila in toata tara, insa in zonele Bacau, Buzau, Focsani, Arges si Bucuresti se pot semna contracte de franciza doar cu investitorii cu capacitate financiara mare.
Fostul deputat de Bacau a fost secretar in cadrul Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, in legislatura 2000-2004.
Comisia de Onoare si Arbitraj a PNL a hotarat miercuri sa nu valideze alegerile pentru sefia Organizatiei Judetene Bacau si ca unul dintre cei doi candidati, Romeo Stavarache, va asigura interimatul pana la repetarea alegerilor.
Licitatia deschisa organizata de Bursa Romana de Marfuri (BRM), prin care Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va cumpara materiale de constructii pentru reconstruirea caselor sinistratilor din mai multe judete, a atras interesul a 14 firme, care vor participa cu oferte, a informat luni BRM.ANL va cumpara otel beton, ciment, lemn balast si nisip, pe care la va folosi la reconstruirea caselor din Bacau, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani si Maramures, judete afectate de inundatii.
La randul sau, baronul de Bacau Viorel Hrebenciuc se inscrie in randul nemultumitilor, „predicand” sanguincios in lung si in lat provocarea congresului.
Domnule Surdu, sunteti deputat ales intr-un colegiu din judetul Neamt, iar Eurostat arata ca judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui sunt pe locul al doilea ca grad de saracie din Europa.
Se continua lucrarile pe Surplacul de Bacau-Bors. Am decis la nivel politic ca tronsonul de la Gilau la Mihailesti sa fie scos imediat la licitatie, sa se reia proiectarea pentru tronsonul Targu-Mures-Campia Turzii pentru ca aceste lucrari sa fie continuate de la bugetul de stat.
Nicolaescu a precizat ca in cadrul CNC al Aliantei D.A. s-a hotarat sustinerea candidatului democrat la functia de viceprimar al municipiului Bacau.
"Nastase sa faca un pas in spate", a declamat si Mitrea, urmat de siretul Hrebenciuc, care a declarat doar ca "nu cred ca PSD Bacau va da un vot de incredere lui Nastase".
Am crescut alaturi de sora mea, parintii, bunicii materni si strabunica materna, intr-un sat infiintat in 1922 (ale carui masuratori au fost facute de strabunicul nostru), langa Bacau, intr-o casa si o curte pline in permanenta de prieteni.
Topoloveni (magiun si zacusca), Maramures, Baia Mare, Bacau, Bihor (palinca Tramuta), Bradet, Sibiu, Caransebes (branza), Alba (branza si miere), Botosani (carnati, carne).
google-analytics.com